Biću ti SVE što meni NIKO NIJE BIO... Ana Nikolić PROSLAVILA ćerkin 4. rođendan - njena PORUKA lomi srca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 09:47

"Biću ti SVE što meni NIKO NIJE BIO..." Ana Nikolić PROSLAVILA ćerkin 4. rođendan - njena PORUKA lomi srca!

Anina i Rastina ćerka proslavila je četvrti rođendan.

Nakon što je ćerki pre dva dana javno čestitala rođendan emotivnom objavom, Ana Nikolić priredila je sinoć i proslavu za svoju naslednicu.

Anina i Rastina ćerka proslavila je četvrti rođendan, a ponosna mama zabeležila je sve i podelila sa fanovima.

Za ovu priliku je sve bilo kao iz bajke, a pevačica je ćerku obukla kao princezu, u haljinicu od tila.

Ana je za ovu priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila u crvenoj elegantnoj haljini na jedno rame, a u nekom delu slavlja usledila je i rođendanska torta na tri sprata.

Pevačica je ćerkici čestitala rođendan rečima:

- Biću tvoj oslonac i stena...i kada se raspadam na hiljadu delova...biću sve sto može i što ne može, i što treba i što ne treba...i mač i štit...i nebo i zid... Biću ti sve što meni niko nije bio... Da dignem te kad padneš i ne dam ti da staneš...nikada! Voli te mama! Srećan rođendan, moja jedina bezuslovna ljubavi... Tara! - glasila je čestitka.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.