Ani Nikolić ukrali telefon sa provokativnim fotografijama

Izvor: 011vodič.com, 14.Feb.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ani Nikolić ukrali telefon sa provokativnim fotografijama

Nepoznate osobe su u četvrtak iz automobila Ane Nikolić odnele tašnu sa dokumentima, ključevima od stana i telefonom, a pljačka se dogodila na parkingu crkve na Vračaru u kojoj je bila pevačica. - Ne mogu da verujem da su me opljačkali ispred crkve u sred bela dana. Ljudima više ništa nije sveto”, rekla je Nikolićeva i dodala da joj je teško zbog svega, “naročito zbog telefona koji mi je kupio brat, a u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sam imala fotografije sa Tajlanda – rekla je Ana Nikolić.
Neimenovani izvori dodaju da su u telefonu bile i njene golišave fotke.
– U telefonu ima provokativne snimke i fotografije. Na mnogima je toples i ona se sad plaši da ne osvanu u novinama. Njoj je takvih stvari preko glave jer je već jednom bila u haosu, kada su njene poruke koje je slala Ćazimu Osmaniju procurile u javnost – tvrdi neimenovani izvor.

The post Ani Nikolić ukrali telefon sa provokativnim fotografijama appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.