Ana ide na zatezanje kože?!

Izvor: Svet, 11.Dec.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana ide na zatezanje kože?!

Ana Nikolić zahvaljujući operaciji smanjenja želuca uspela je da za samo nekoliko meseci skine više od 30 kilograma. Kako se dalje navodi, međutim, nedavno se suočila sa novim problemom – nakon drastičnog gubitka kilograma, na Aninom telu je ostao višak kože, a taj problem jedino može da reši novom operacijom.
Pevačica će početkom naredne godine ponovo pod nož kako bi se otarasila viška kože, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << joj smeta i koja u potpunosti narušava estetiku.
“Ana je prezadovoljna sadašnjim rezultatom i time koliko je kilograma izgubila. Ipak, pošto je brzo izgubila dosta kilograma, suočila se sa novim problemom. Najveću muku joj zadaje koža na stomaku, koja visi, a lipoliza i tretmani kojima se podvrgavala da bi izgubila salo nisu mogli mnogo u tome da joj pomognu. Pošto planira da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu, rešila je da ponovo ode pod nož”, rekao je izvor blizak Nikolićevoj pa otkrio da planira da ode na operaciju sredinom januara sledeće godine.
svetsvet
The post Ana ide na zatezanje kože?! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ana Nikolić ide na zatezanje kože?

Izvor: Tracara.com, 11.Dec.2019

Ana Nikolić zahvaljujući operaciji smanjenja želuca uspela je da za samo nekoliko meseci skine više od 30 kilograma. Ipak, nedavno se suočila sa novim problemom – nakon drastičnog gubitka kilograma, na Aninom telu je ostao višak kože, a taj problem jedino može da reši novom operacijom. Pevačica...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.