Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2020, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić zbog viška KILA donela OVU ŠOKANTNU ODLUKU!

Ana Nikolić rešila je, navodno, da više ne rađa zbog problem sa kilogramima koje je imala. – Ana je uvek želela više dece, pričala je o tome i govorila kako ne bi volela da njeno dete bude jedinac, u ovom slučaju jedinica. Posebno zbog toga što i sama ima brata Marka, za koga je jako The post Ana Nikolić zbog viška KILA donela OVU ŠOKANTNU ODLUKU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LUNA PRIZNALA: Volela sam Slobi VIŠE OD Marka!

Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2020

Luna Đogani iskreno je pričala  o turbulentnim vezama i emotivnim krahovima kroz koje je prošla. Luna je istakla da posle svega više nema nijednu suzu da pusti, ali i da joj je bilo daleko gore kada je bila ostavljena kada je najviše volela. Na taj način otkrila je da joj je raskid sa Slobom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.