Ana Nikolić zatvara Bolivud

Izvor: Blic, 02.Okt.2012, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić zatvara "Bolivud"

Ana Nikolić nastupiće sutra na prestoničkom splavu "Bolivud" i tako zatvoriti letnju sezonu. Na zatvaranju će, pored lepe Paraćinke, biti dosta njenih kolega, i pripadnika estrade.

Lepa pevačica je tokom vikenda boravila je u Monte Karlu, prestonici dobre zabave ali i "Haute couture" radnji u kojoj je i pazarila cipele koje će se savršeno uklopiti uz kostime specijalno kreirane za sutrašnji nastup, kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će se obeležiti zatvaranje letnje sezone omiljenog mesta za izlaske, splava "Bolivud".

Pored zanosnog izgleda i harizme kojom pleni i nikog ne ostavlja ravnodušnim, Ana je pripremila i drugačiji repertoar koji će zasigurno držati na nogama sve prisutne od početka do kraja nastupa.

Povezane vesti: Tom Novi: Radujem se ludoj zabavi i šopskoj salati

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.