Ana Nikolić za Božić u drugoj ulozi: Sama spremam česnicu!

Izvor: Svet, 06.Jan.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić za Božić u drugoj ulozi: Sama spremam česnicu!

Badnje veče i Božić su dani kada i naše folk zvezde prave pauze i posvećuju se bližnjima. Jedna od njih je i Ana Nikolić koja porodično poštuje tradiciju:
Radujem se Božiću. To je najvažniji dan u našem domu jer smo svi na okupu. Budući da sam iz svešteničke porodice, obeležavamo ga tradicionalno. Sama mesim česnicu i uvek meni zapadne novčić. Da mogu da biram, umesto novca izabrala bih ljubav“, rekla je pevačica za “Blic”.
Izvor: Blic
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ceca: Veljko i Anastasija moraju biti kod kuće za Božić, bar dok ne zasnuju svoje porodice!

Izvor: Svet, 07.Jan.2015, 11:31

Dom Ražnatovića uoči Božića odisao je toplinom i ljubavlju, dok je božićnu atmosferu upotpunilo paljenje Badnjaka u kaminu u Cecinoj dnevnoj sobi, piše Alo.. Pevačici je porodica na prvom mestu, pa na ovaj praznik svi moraju da budu na okupu.. “Veljko i Anastasija moraju biti kod kuće za...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.