Ana Nikolić uživa u trudnoći: Prija mi što sam se malo povukla sa scene!

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić uživa u trudnoći: Prija mi što sam se malo povukla sa scene!

Pop pevačica Ana Nikolić čeka svoje prvo dete sa suprugom, reperom Rastom, a kako sama priznaje, uživa u trudničkim danima i prija joj što se donekle povukla sa scene.

Popularna pevačica Ana Nikolić početkom ove godine objavila je da je u drugom stanju, a ta vest je obradovala osim nje, i sve ljude koji je vole. Kako je ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njeno prvo dete, ona uživa u svemu što joj trudnoća donosi, pa i u tome što se donekle povukla sa javne scene:"Jeste mi malo dosadno, a sa druge strane mi i prija. Imam vremena da se posvetim sebi, što zbog posla nisam stizala. Mogu da pogledam neki film, pročitam neku knjigu, da prošetam. Aktivno uživam u trudnoći" rekla je ona u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i otkrila da se u njenoj kući vodi "rat" oko imena za bebu otkako su saznali da će dobiti devojčicu:"Jao, rat je u kući jer je svaki moj predlog čudan. Ali dogovorićemo se, to je najmanji problem". 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.