Ana Nikolić u pomoć pozvala Dostojevskog: Nemam opremu da se valjam u tom blatu

Izvor: B92, 15.Jun.2022, 14:36

Ana Nikolić u pomoć pozvala Dostojevskog: "Nemam opremu da se valjam u tom blatu"

Skandal oko pesme "Provereno" sa novog albuma Milice Pavlović, čija demo verzija koju je prethodno snimila pevačica Ana Nikolić kruži na internetu, ne jenjava.

Najpre je u odbranu mlađe koleginice Milice Pavlović stala Jelena Karleuša, zbog čega se žestoko posvađala sa Acom Lukasom, a takođe se oglasio i tekstopisac Dragan Brajović Braja, koji je autor pomenute numere.

On je za domaće medije rekao da ovakvu situaciju nije doživeo za trideset godina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na estradi, kao i da je pesma pisana za Milicu Pavlović.

Zatim se i sama pevačica osvrnula na čitavu dramu, istakavši da je veoma "bezobrazno" što je Ana Nikolić iskoristila njenu pesmu da najavljuje svoje nastupe.

Između ostalog, Milica je, gostujući u emisiji "Amidži šou", poručila Ani: "Sram je bilo svog imena, karijere". Međutim, Nikolićeva je na sve odgovorila: "U seoske priče se ne mešam".

"Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze jedan odsto, zapravo ja sa ovim imam nula veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog", izjavila je za "Pink.rs".

Milica Pavlović o ljubavi sa Saveljićem: "Kao da sam se zabavljala sa oženjenim ili ubicom"

Pevačica je dodala da kada su tri dana pre zvaničnog izlaska njenog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio.

"Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim", zaključila je Nikolićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.