Ana Nikolić u novom spotu ubila Mišu

Izvor: Poznati.info, 10.Dec.2010, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić u novom spotu ubila Mišu


Ana Nikolić je da objavila novi spot za pesmu 'Džukelo' u kome njen dečko 'Miša' nesrećno okončava svoj život. Sam scenario je zamišljen kao nastavak spota za pesmu 'Mišo Moj', a Ana je rešila da ovim 'ubistvom' okonča špekulacija ko bi Miša, koga u spotu glumi stariji maneken, mogao zaista biti.
Spot je sniman >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na nekoliko lokacija u Budvi, između ostalog i u hotelu 'Avala', a pogledajte i na koji način se Ana snašla u ulozi glumice.

Slične, interesantne teme: Poznati u novom spotu grupe 'MVP' Top 5 najvećih gafova televizijskih voditelja Novi spot Zdravka Colica - Kad pogledas me preko ramena
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.