Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2020, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić u do sada NEVIĐENOM STANJU! Urla za sve pare!

Već nekoliko dana ljudi šeruju video snimak Ane Nikolić na kome je frizer sređuje za snimanje jedne emisije.

Na njemu je pevačica doterana, našminkana sa odličnom firzurom, i dok frizer pokušava da joj ugodi i napravi joj od kose ono što je ona zamislila, Ana rukama sve to kvari, pa kreće da galami na njega:

– Kakav volumen više! Hoću da sve bude drti. Drti dens – vrisnula je Ana sav glas. Onda je uzela bočicu sa uljem, ali kada je videla da je isprazna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << opet se naljutila:

– Ovolicno si ulja poneo? Rokaj – povikala je ona. Onda joj je saradnik rekao da mora da ga sluša, inače će upropastiti kosu i neće ličiti ni na šta dok dođe do emisije. Ana se zatim smirila, i prestala je da galami i da čačka svoju kosu.

Ana Nikolić bahata prema saradnicima. Galami i vrišti na njih 🤭

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Mar 31, 2020 at 8:29am PDT
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.