Izvor: Piplmetar.rs, 01.Mar.2024, 22:30

Ana Nikolić snimljena prvi put nakon drame sa Rastom: Evo u kom stanju je pevačica!







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Pevačica Ana Nikolić je snimljena prvi put nakon burnog verbalnog okršaja koji je imala sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom juče u ranim jutarnjim časovima.
Ana Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier


Ipak, na video zapisu koji je nastao danas moguće je videti Anu okruženu prijateljima u jednoj prestoničkoj kafani, a zbog sjajne atmosfere u istoj jasno je da Nikolićevoj prijatelji pomažu da zaboravi na sve muke koje je more.
Podsetimo, pevačica Ana Nikolić se sinoć ponovo oglasila na društvenim mrežama nakon drame koja se juče ujutru desila između njenog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste i nje oko ćerke Tare.
Ana Nikolić (Foto: Instagram)
– Izbacivanje jedne majke iz školskih grupa zbog privatnih problema je u najmanju ruku sramno. Ne sudite o nečijem životu kada ne živite u toj kući i ne znate kako se ko ophodi prema detetu. Imajte to u vidu svaki put kada prokomentarišete nečije roditeljstvo – glasi poruka koju je Ana objavila uz kratko: „Hvala, volim vas“.
Pevačica Ana Nikolić i njen bivši partner reper Stefan Đurić Rasta iz braka su dobili ćerku Taru, ali već godinama unazad, otkako su se razišli neretko su u lošim odnosima.
Ana Nikolić (Foto: Instagram)
Ana je juče ujutru objavila privatnu prepisku sa bivšim mužem, potom se oglasila za medije, a onda se i reper oglasio na svom Instagram profilu.
Naime, Stefan je objavio fotografije iz stana na Vračaru i tom prilikom je pokazao kako provodi vreme sa naslednicom.
Tara Đurić (Foto: Instagram)
Dok je Tara crtala, Rasta ju je snimio, potom je objavio snimak na kom se mala Tara inhalira, a povodom skandala se još uvek nije oglašavao.
– Ja sam Bojana Janković, Anina komšinica. Anu viđam baš često, i to kada šeta ćerkicu ili kad je vozi negde. Mislim da je požrtvovana majka, vidi se da voli svoje dete, uvek je sa njom, uvek se smeje, uvek joj drži neku hranu, igračku. Ne znam da li je pravila neke scene u javnosti, u komšiluku je smatramo svi požrtvovanom i mirnom ženom, nisam čula ni za jedan incident – rekla je Anina komšinica za „PulsOnline.rs“.
Tara Đurić (Foto: Instagram)
– On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna – rekla je ranije Ana i dodala:
– Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza. Odavno smo mi razvedeni, i to baš na današnji dan – rekla je Ana za „Pink.rs“.
Ana Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Inače, Nikolićeva i Rasta više puta su imali javna prepucavanja preko medija i društvenih mreža, međutim, sada se čini da je njihov „rat“ eskalirao. Sudeći po prepisci koju je Ana podelila na svom Instagramu zbog njihovog odnosa i deteta uključiće se Centar za socijalni rad.
Ana: Vi ćete biti prva porodica uhapšena.
Rasta: Pa ti si onda za institucije ozbiljne. Sa Sve Tarom pošto je kod nas?
Ana: Ne.
Rasta: Slepice.
Ana: Ja sam pod pritiskom morala da pristanem na sve.
Rasta: Dete možeš da vidiš sledeći put u Centru za socijalno.
Ana: Pa… Ničija nije do zore gorela.
Ana Nikolić se, sa druge strane, nedavno ofarbala u plavo i ošišala na paž, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Neprepoznatljiva: Ana Nikolić se ošišala na paž i ofarbala u plavo! (Foto)

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.