Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2020, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić pravila HAOS u Maroku! Tražila od taksiste OVO!

Ana Nikolić otputovala je u Maroko, a na društvene mreže stavila je snimak koji je nasmejao sve. Naime, pevačica i njena prijateljica vozile su se u taksiju, a Ana je sa zadnjeg sedišta imala molbu za vozača. Ona je tražila da joj taksista pusti najpopularniju arapsku pesmu, jer uživa u toj muzici. Pevačica je sve The post Ana Nikolić pravila HAOS u Maroku! Tražila od taksiste OVO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Neprepoznatljiva Ana Nikolić u vrelim scenama novog spota!

Izvor: Svet, 24.Jan.2020, 12:23

Ana Nikolić se nakon odmora na Tajlandu odlučila za Maroko gde uveliko radi na svojim novim spotovima. Iako je popularna pevačica prošla kroz težak period borbe sa viškom kilograma, dovela je svoju liniju do perfekcije. Ako je sudeći po komentarima mnogo tvrde da je Ana toliko smršala da izgleda...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.