Izvor: Scandal.rs, 09.Apr.2020, 17:53

Ana Nikolić potvrdila glasine? Ovo je dokaz da je ugradila prsten oko želuca? (FOTO)

Više se ne spekuliše o njenom ljubavnom životu, već o tome kako je za kratko vreme uspela da skine kilograme sa kojima je kuburila od porođaja.

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe David u velikoj ispovesti otkriva: „Doživeo sam veliki šok!“

Ono što nikako nije htela da prizna – hiruršku intervenciju pomoću koje je drastično smršala, pop pevačica je razotkrila gostujući u jednoj emisiji, i to sasvim slučajno

Više puta Ana Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << demantovala je da se podvrgla ugradnji prstena oko želuca operativnim putem, pomoću čega je smršala više od 60 kilograma. Mediji su detaljno pisali o tome, ali ona bi se svaki put oglasila i govorila da je prirodnim putem oslabila, dijetama i uz naporne treninge.

PROČITAJTE JOŠ: Isplivale nove pikanterije iz porodice Đogani – „Andrej se nije izlečio, bojim se šta bi mogao da uradi Nini kad se napije!“

Da to ipak nije istina, Ana je sama pokazala kada je gostovala u emisiji „Ami Dži šou“ pre nekoliko nedelja. Pred sam kraj, na nagovor voditelja Ognjena Amidžića, pristala je da izvede jednu vežbu koju praktikuje svakodnevno.

Reč je o takozvanoj sveći – legne se na leđa, a noge se podignu skroz uvis i u tom položaju se ostane neko vreme. Nikolićeva je legla na tepih u studiju i čim je podigla noge, njen roze sako se svukao, pa je stomak ostao go. Tako smo mogli da vidimo, doduše oni malobrojni koji su obratili pažnju, da se na Aninom stomaku s leve strane jasno uočava rez, nalik na rupu.

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas progovorio! Sve o Sonji, ljubavi i mržnji stalo je u nekoliko redova!

Stars se raspitao kod medicinskih stručnjaka, koji su na osnovu ove slike objasnili da upravo ovako izgleda stomak nakon ugradnje pomenutog prstena laparoskopijom. Naravno, rez će vremenom postati neprimetan, ali je u Aninom slučaju još rano za tako nešto, s obzirom na to da je ona operaciju imala pre samo nekoliko meseci.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, pevačica je u junu prošle godine rešila da se pomoću hirurgije otarasi suvišnih kilograma jer nijedan drugi metod, uključujući treninge i dijete, nije dao rezultat zbog poremećaja hormona. To ju je koštalo nešto više od 5.000 evra, a operaciju je obavio jedan domaći priznati hirurg u blizini Beograda.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.