Ana Nikolić podelila svoje emocije! Izdali su me mnogi! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2023, 10:53

Ana Nikolić podelila svoje emocije! Izdali su me mnogi! (VIDEO)

Pevačica Ana Nikolić podelila je svoje emocije, odnosno kako se trenutno oseća, sa svojim pratiocima.  Izdali su me mnogi, ja njih nisam...

Ana Nikolić je prošla jedan težak period, a sada se situacija malo primirila i pevačica se oporavlja. Ipak sa svojim pratiocima je sinoć podelila kako se oseća i sve je to objasnila samo jednim citatom:

"Izdali su me mnogi, ja njih nisam. Lagali su me mnogi, ja njih nisam. Varali su me mnogi, ja njih nisam. Na kraju su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << me opet tražili, ja njih nisam." - napisala je Nikolićeva uz muziku iz film "Kum".

Podsetimo se, nedavno se u javnosti pojavio snimak  gde Ana moli za pomoć, dok na licu ima rane i govori kako nema novca...

Anin bivši suprug, Stefan Đurić Rasta u jednom trenutku je preuzeo brigu o zajedničkoj ćerki Tari, a Ana je počela da se oporavlja.

Svađe sa kolegama uzele su maha ali mnoge koleginice podržale su Anu u njenoj borbi, između ostalih i Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša i Maja Berović.

Ana Nikolić se uključila u emisiju "Premijera" i zahvalila se Maji na podršci.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.