Ana Nikolić pevala u Vukovaru

Izvor: Dzungla.org, 06.Dec.2012, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić pevala u Vukovaru

Pop pevačica Ana Nikolić nastupila proteklog vikenda u Vukovaru, klub „Faces“ doslovno goreo zbog sjajne atmosfere i dobre energije
Ana Nikolić u Vukovaru

POP pevačica Ana Nikolić nastupila je proteklog vikenda u Vukovaru. Zbog euforije koja je vladala posle oslobođenja hrvatskih generala Gotovine i Markača, mnogi domaći izvođači otkazali su nastupe širom „lepe njihove“, ali Ana se nije dvoumila hoće li nastupiti. I ispostavilo se da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << pogrešila, jer je klub „Faces“ u Vukovaru doslovno goreo zbog sjajne atmosfere i dobre energije koju je publika slala našoj pop zvezdi. Ana im je uzvratila istom merom, pa je sišla sa bine među svoje fanove koji su se trudili na sve moguće načine da je makar dodirnu.
- Nastup je bio spektakularan, prezadovoljna sam srdačnim dočekom koji su mi priredili. Od prvog do poslednjeg trenutka pevali su sa mnom uglas sve moje hitove i nekoliko puta su me vraćali na bis. Publiku ne delim prema nacionalnosti, a pesma je ponovo dokazala da ne poznaje granice – rekla je Nikolićeva, koja je već počela sa pripremama za novogodišnji nastup na „Bolivudu“.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.