Ana Nikolić o trudnoći: Osećam se sjajno!

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić o trudnoći: Osećam se sjajno!

Ana Nikolić, popularna pevačica, uskoro će ispuniti dugogodišnju želju i ostvariće se u ulozi majke, a otkrila je i da se sjajno oseća u trudnoći.

Ana i njen suprug Rasta presrećni su što uskoro postaju roditelji. Pevačica je i dalje veoma aktivna u ulozi člana žirija talent šou programa ''Ja imam talent''. - Saznala sam da do sada u Talentu, na svetskom nivou, ni jedna trudnica nije bila u žiriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << - rekla je kroz osmeh Ana i otkrila kako se oseća u trudnoći: - Ja se osećam sjajno, zaista. Hvala Bogu sjajno se osećam. U mojoj okolini svi su zabrinuti što sam ja prezadovoljna svojim izgledom (smeh).

Nikolićeva ne krije da joj je suprug velika podrška i da joj dosta pomaže. - Tata je super. Tata je pažljiv jako. I više puta sam to naglasila, on se više raduje od mene - otkrila je pop zvezda za Premijeru.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.