Ana Nikolić nakon Rastinog privođenja: Moj muž nije siledžija!

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić nakon Rastinog privođenja: Moj muž nije siledžija!

Nakon što je Stefan Đurić Rasta priveden na informativni razgovor u policiju zbog fizičkog napada na Slobdana Neškovića Loku, oglasila se i supruga popularnog repera, Ana Nikolić.

Pevačica koja se nalazi u sedmom mesecu trudnoće, veoma je potresla čitava situacija, te dodaje da je uz svog muža uvek i tvrdi da on nije siledžija, kako su ga mediji opisali: "Nisu istinite tvrdnje pojedinih novina da je policija došla po Stefana i da mi je rekao: "Ženo, idem u ćorku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nemoj da se sekiraš!" To su gluposti! Ja sam u svakom trenutku i u svakoj situaciji uz svog muža, koji ima moju apsolutnu podršku. Moj muž nije siledžija", rekla je Ana za "Srpski telegraf".
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.