Ana Nikolić kolabirala u Maroku, završila u bolnici

Izvor: Tracara.com, 01.Feb.2020, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić kolabirala u Maroku, završila u bolnici

Ana Nikolić otputovala je u Maroko sa kompletnom ekipom radnika kako bi snimila spotove za nove pesme koje uskoro treba da predstavi publici. Kako to obično biva sa pevačicama koje u inostranstvu snimaju spotove, desi se uvek neki peh koji pokvari utisak. Nikolić je navodno završila u bolnici. Onaje na redukovanoj ishrani i mnogo je smršala što je dovelo do toga da se sruši na snimanju spota. Planirano je da se snimi pet spotova za 2 nedelje, pa ekipa ne staje sa radom, ali se ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da Ana baš ne može da isprati taj tempo. “Ani je pozlilo na snimanju spota, preforsirala se. Snimaju dan i noć. Treba mnogo posla da se obavi u kratkom periodu. Ona se sto puta dnevno presvuče, promijeni šminku, frizuru, stajlinng, ma ne stiže ni da jede. Malo se spava, puno se radi i to je dovelo do toga da kolabira,” kaže izvor za Alo i objašnjava: “Ana je perfekcionista, u stanju je da po sto puta dnevno ponovi istu scenu, pa umesto planiranih pet sati., na snimanju se ostane i 15, a u međuvremenu ništa ne pojede, samo nazdravi sa ekipom i popije po koju čašicu da dođe sebi. Kad se srušila na snimanju, stavili su je je u kola i odvezli u najbližu bolnicu. Doktori su je pregledali i konstatovali da je sve u redu, ali da joj je iscrpljen organizam.Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. Naravno, odmor, što ona nije ispoštovala jer mora da završi sve planirano za te dvije nedjelje,” kaže izvor blizak pevačici. The post Ana Nikolić kolabirala u Maroku, završila u bolnici appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SAMO SE SRUŠILA Ana Nikolić završila u bolnici

Izvor: Blic, 01.Feb.2020

Ana Nikolić kolabirala na snimanju jednog spota, koje je trajalo dan i noć u Maroku. Pevačica je na rigoroznoj dijeti, a zbog snimanja nije stizala da jede.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.