Ana Nikolić ima novog dečka: Pevačica u vezi sa 11 godina mlađim reperom?

Izvor: Story, 22.Jan.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić ima novog dečka: Pevačica u vezi sa 11 godina mlađim reperom?

Poznata pevačica je već duže vreme sama, ali čini se da je nova 2016. godina donela i novu ljubav...

Ana Nikolić, Foto: Facebook, Miloš Nadaždin

Pevačica se trudila da sakrije ovu romansu kao zmija noge, međutim došlo se do saznanja da ona već dva meseca uživa u zagrljaju repera Stefana Đurića, poznatijeg kao Rasta Kavali.

- Ana i Rasta se znaju već duže vreme, ali su u novembru pOčeli da se zabavljaju. Niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na prvi pogled ne bi rekao, ali oni su veoma slični i fantastično funkcionišu zajedno. Vole da se šale, da izlaze, da popiju...Ma mnoge stvari su ih spojile. Ana je odlepila za Rastom - započinje priču sagovornik blizak reperu.

Bračne ponude, komplimenti i uzdasi: Ana Nikolić jednom fotografijom zapalila Internet (FOTO)

On tvrdi da se njegov drug retko odvaja od Ane i da čak izlaze po beogradskim klubovima zajedno.

 - Bili su skoro u jednom klubu. Znam da su zahtevali da dobiju zavučen separe i da ih niko ne fotografiše. Nekoliko dana posle toga on je bio na Aninom nastupu u jednom klubu gde je pevala za srpsku Novu godinu - prenosi izvor i dodaje da Rasta uveliko radi i na novim pesmama Nikolićeve:

Ana Nikolić šokirala fotografijom svog nadgrobnog spomenika

-  Veći deo numera za njen album uradiće joj Rasta. Potpuno se posvetio njenom novom CD-u. Planiraju čak i da snime duet jer bi tako mogli zajedno da nastupaju i češće da budu zajedno a da ne bude providno. Oni se na sve načine dovijaju da budu jedno pored drugog a da javnost ne sazna da se zabavljaju - otkriva reperov drug.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.