Ana Nikolić: Tražim sponzore za koncert!

Izvor: Poznati.info, 04.Mar.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: Tražim sponzore za koncert!

Ana Nikolić važi za jednu od najpopularnijih domaćih pevačica. Njen poslednji album odlično je prošao kod publike, a sve pesme se pevaju. Ona najavljuje prvo solistički koncert, ali tek kada se ostvare finansijski uslovi za to.

”Koncert je nešto što ja više čekam od publike. Finansijski je to jedan veliki projekat, pa kada se ostvare svi uslovi za to, ja ću ga napraviti. Ne želim da radim ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << polovično, već nešto što je u mom stilu”

”Planiram da napravim spektakl, ali sve to jako puno košta. Ostalo je da se naprave planovi oko organizacije sponzorstava. Ne mogu da preciziram kada će to biti, ali mogu da otkrijem da već imam spreman scenario” – kaže Ana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.