Ana Nikolić: Sve smo imale nekog baksuza u životu!

Izvor: Poznati.info, 17.Jun.2012, 03:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: Sve smo imale nekog baksuza u životu!

Pevačica za potrebe spota odigrala prljavi ples sa Rijaninim plesačem

Pop pevačica Ana Nikolić ovih dana vredno snima spot zanovi singl „Baksuz”. U njemu će se pojaviti i svetski poznati plesač Tristan Templ, koji će posle saradnje sa Rijanom i Kajli Minog igrati „prljavi ples” sa atraktivnom Paraćinkom.

U intervjuu pevačica priča o saradnji sa Tristanom, bračnim planovima sa svojim verenikom, crnogorskim biznismenom Draganom, izletu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u modne vode, borbi s kilogramima…

Nedavno ste promovisali singl „Baksuz”, kako je pesma prošla kod publike?

- Prezadovoljna sam reakcijama publike, pesma će biti pravi letnji hit. U spotu će biti mnogo vrućih scena i prljavog plesa sa Tristanom, koji me je oduševio svojim plesačkim umećem, a izgleda da sam i ja ostavila utisak na njega, pošto mi je obećao da će sledeće godine doći sa celom svojom grupom na moj solistički koncert.

Kako će na taj prljavi ples i vruće scene reagovati vaš verenik Dragan?

- On se ne meša u moj posao, kao ni ja u njegov. Najvažnije mi je što u svakom trenutku imam podršku čoveka s kojim sam u vezi.

Da li je „Baksuz” autobiografska pesma?

- Nije autobiografska, to je štosna letnja pesma. Mislim da će se u njoj pronaći svaka devojka jer smo sve imale nekog svog baksuza u životu, a verovatno smo i mi nekada nekom bile baksuz.

Da li planirate venčanje, budući da ste vereni?

- Trenutno ne razmišljam o venčanju jer smo se i Dragan i ja posvetili poslu. Veridba je bila logičan nastavak naše ozbiljne veze. Ne opterećujemo se datumom svadbe i uživamo u statusu verenika.

Ovih dana estradu potresa priča o porno-snimcima koji su pronađeni kod ubijenog biznismena Ace Kostura, a na kojima se nalaze pevačice, glumice i manekenke koje se bave VIP prostitucijom. Znate li ko je sve na tom spisku?

- Nemam komentar o tome.

Važite za jednu od najlepših devojaka na estradi, da li ste vi dobijali „nepristojne ponude”?

- Nikada mi muškarci nisu prilazili s tim namerama. Mislim da je sve u stavu žene i signalima koje šalje muškarcima. Drčna sam, otresita i držim do sebe i verujem da upravo zato i ne smeju da me pitaju tako nešto.

Mnogi primećuju da ste ponovo doveli liniju do savršenstva. Kako ste uspeli u tome, nedavno ste imali problema s kilogramima?

- Nije istina da sam se ugojila 17 kilograma, kao što su neke novine pisale, nabacila sam tri-četiri kilograma, što se na meni odmah primeti. Da bih bila u top-formi odričem se svega i živim spartanski, ne jedem slatkiše, pijem mnogo vode, po ceo dan vežbam. Laž je kada neke žene kažu da jedu sve, da se ničeg ne odriču i imaju savršenu liniju. Ne poznajem nijednu takvu ženu.

Privodite kraju i modnu liniju „Ejndžel”. U čemu ste pronalazili inspiraciju, kome su namenjeni vaši modeli?

- Krajem meseca prirediću koktel i reviju u ekskluzivnom prostoru u Ulici Kralja Petra gde ću predstaviti svoju prvu kolekciju namenjenu damama koje žele da se bar na trenutak osete kao zvezde na crvenom tepihu, ali biće modela i za izlazak na kafu ili odlazak na fakultet… Moda je moj hobi odmalena, završila sam dizajnersku školu, a u poslednje dve godine nosila sam odeću koju sam, kao i kolekciju, dizajnirala sa Tamarom Todorović.

Kako ćete provesti ovo leto, gde ćete letovati?

- Celo leto ću raditi, imam zakazane koncerte do septembra na Crnogorskom i Hrvatskom primorju, a na jesen pravac u neku egzotičnu destinaciju, kao i svake godine.

Izvor: Press
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.