Ana Nikolić SAHRANILA koleginice! Ima BOGA!

Izvor: Svet, 16.Jun.2020, 13:22

Ana Nikolić SAHRANILA koleginice! Ima BOGA!

Ana Nikolić u jednom od poslednjih intervjua otkrila je da je smršala u inat bivšem mužu, reperu Stefanu Đuriću Rasti, a imala je komentar i na to što su, kako kaže, pojedine koleginice likovale kada se razvela i ugojila.
ANA NIKOLIĆ: “NE MOŽE MI NIKO NIŠTA!” Ana je poslednjih meseci smršala više od 50 kilograma i vratila devojačku liniju.
– Svi se pitaju kako sam ovoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << smršala, niko ne može da poveruje da sam sada ovakva. Jednostavno sam zaključala frižider i probušila kašiku. To je bilo i iz inata bivšem mužu – rekla je pevačica u emisiji “Đir sa Memom”.

– Imam boga, koji stoji uz mene, i ne može mi niko ništa. Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija. Za mene su umrle koleginice koje su se radovale mom razvodu i debljini – dodala je Ana.
PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković DAO STAN Filipu Krajinoviću!
PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić ISPOVEST: “Dušan me ZVAO da DOĐEM u AUSTRALIJU!”
PROČITAJTE JOŠ: Sandra Afrika! Pogledajte UNUTRAŠNJOST njenog MEGA LUKSUZNOG stana!
STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR, RAJKO RISTIĆ / SVET i ATA IMAGES
The post Ana Nikolić SAHRANILA koleginice! Ima BOGA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.