Uživam u radnom letovanju

Izvor: Blic, 15.Avg.2010, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživam u radnom letovanju

Ana Nikolić provodi leto u Crnoj Gori, malo radno, malo paradno. Odsela je u hotelu „Maestral“ u Pržnu, po ceo dan se brčka na plaži, a uveče putuje na nastupe širom Primorja, ali i po regionu.

– Budući da smo malo okasnili s objavljivanjem albuma „Mafija kafe", najveće obaveze su me sustigle baš usred letnje sezone. Osim standardnih nastupa širom bivše Jugoslavije koji su bili ugovoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesecima unapred, moj brat Marko, koji mi je i menadžer, ugovorio je seriju nastupa po Crnoj Gori. Tako sam donela odluku da se ovde stacioniram, a da na nastupe odlazim i vraćam se – priča Ana Nikolić.

Iako je već tri meseca sama, otkad je krajem maja raskinula jednoipogodišnju ljubavnu vezu sa Daliborom Matićem iz Švajcarske, kaže da se ne oseća usamljeno. Umesto da flertuje s mnogobrojnim udvaračima, Ana se po ceo dan druži sa decom.

– Kupam se na hotelskoj plaži na Svetom Stefanu, a društvo mi prave deca od pet do sedam godina. Ozbiljno! Igramo se u plićaku, pravimo kule od peska" Dečja iskrenost i neiskvarenost mi veoma prijaju. Moji novi drugari me baš opuštaju. Potpuno sam podetinjila – smeje se Ana.

Kada nema nastupe, atraktivna pevačica skita po budvanskim diskotekama sa bratom Markom i PR menadžerkom Marijom.

– Ne znam da li se bolje provodim na nastupima koji podsećaju na lude žurke ili kada izađem u privatnoj režiji. Desi se da želim i da se opustim i odmorim, pa uveče ostanem u hotelu gde sam nekoliko puta gledala nastupe ruskih balerina koje su me fascinirale svojom gracioznošću, ali i koreografijama kakvih nema kod nas – oduševljena je Ana, koja i sama vežba ples po nekoliko sati dnevno i uživa u tome.

Iako je na moru, boravak u Crnoj Gori ne smatra letovanjem. Kaže da ima previše obaveza, pa ne može da se opusti. Zato će po završetku promotivne kampanje koja prati novi album, krajem jeseni otputovati u neko daleko egzotično letovalište.

Nestašna tinejdžerka

Ana Nikolić je oduvek bila nestašna.

– Uvek se sa zadovoljstvom prisetim jedne srednjoškolske ekskurzije, kada se nas desetak iskralo iz hotela na noćno kupanje. Momčići, željni dokazivanja, poskidali su svoje kupaće gaćice i poskakali u vodu, a nas pet devojaka pokupile smo im kostime i pobegle s njima. Naravno, nisu smeli da se goli vrate u hotel gde su dežurali profesori. Malo smo ih mučile, pa smo se na kraju smilovale – priča kroz smeh Ana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA NIKOLIĆ: "UŽIVAM U RADNOM LETOVANJU"!

Izvor: iYupi.com, 15.Avg.2010

Ana Nikolić provodi leto u Crnoj Gori, malo radno, malo paradno. Odsela je u hotelu „Maestral“ u Pržnu, po ceo dan se brčka na plaži, a uveče putuje na nastupe širom Primorja, ali i po regionu.  Pevačica kaže da nema puno udvarača na moru – Budući da smo malo okasnili s objavljivanjem...

Nastavak na iYupi.com...

Ana Nikolić: Podetinjila na moru

Izvor: Svet, 15.Avg.2010

Ana Nikolić provodi leto u Crnoj Gori, malo radno, malo paradno. Odsela je u hotelu "Maestral" u Pržnu, po ceo dan se brčka na plaži, a uveče putuje na nastupe širom Primorja, ali i po regionu. "Budući da smo malo okasnili s objavljivanjem albuma 'Mafija kafe', najveće obaveze su me sustigle...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.