ANA NIKOLIĆ IDE GOLOM GUZOM NA HRVATE

Izvor: Kurir, 25.Nov.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA NIKOLIĆ IDE GOLOM GUZOM NA HRVATE

Dubrovački domoljubi su početkom avgusta digli glas protiv koncerta Ane Nikolić u njihovom gradu. I nastup je odložen. Ali atraktivna Paraćinka sada, uprkos svemu, kreće na turneju po Hrvatskoj! Zasad će preskočiti pomenuto mesto, ali već u subotu ...

Strategija za turneju.

Dubrovački domoljubi su početkom avgusta digli glas protiv koncerta Ane Nikolić u njihovom gradu. I nastup >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je odložen. Ali atraktivna Paraćinka sada, uprkos svemu, kreće na turneju po Hrvatskoj! Zasad će preskočiti pomenuto mesto, ali već u subotu publika će moći da je vidi i čuje u Rijeci. Potom su na redu Split i Zagreb.

Ukoliko opet nekome padne na um da održi proteste, Nikolićka zna kako da im zapuši usta.

- Kako?! Pa što kraćim šortsem! Verujte, zaboraviće zbog čega su se okupili i zapevaće horski sa mnom - otkrila nam je Ana uz smeh.

Pomenuti nastupi su, kaže, odraz želje hrvatske publike da uživa u njenim pesmama.

- Publiku ne delim prema nacionalnosti. Da me ne vole, sigurno ne bih stalno dobijala pozive iz Hrvatske, gde me tretiraju kao kraljicu. A opet, da se ta publika ne oseća sjajno prilikom druženja sa mnom, ni moji nastupi tamo ne bi bili posećeni - naglasila je pevačica, koja će za Novu godinu pevati u Kotoru.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić ide golom guzom na Hrvate!

Izvor: S media, 25.Nov.2011

Dubrovački domoljubi su početkom avgusta digli glas protiv koncerta Ane Nikolić u njihovom gradu. I nastup je odložen. Ali atraktivna Paraćinka sada, uprkos svemu, kreće na turneju po Hrvatskoj! Zasad će preskočiti pomenuto mesto, ali već u subotu publika će moći da je vidi i čuje u Rijeci....

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.