Ana Nikolić: Danas svako može da napuni Arenu!

Izvor: Story, 09.Dec.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: Danas svako može da napuni Arenu!

Ana Nikolić otkrila je da joj je koncert u Areni velika želja, ali nije sigurna kada će se to dogoditi.

Ana Nikolić, foto: Miloš Nadaždin

Popularna pevačica kaže da je želela da održi koncert u Areni 2013. godine, ali da joj se, uprkos brojnim pripremama, ipak nisu poklopile sve kockice, pa će pričekati pravi momenat.

 - O Areni više ne smem da pričam jer će ispasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da reklamiram neki koncert koji nikako da se desi. Trebalo je da se dogodi 2013. godine. Imala sam pripremljen i scenario, ali nisu mi se poklopile kockice. Veoma sam posvećena svemu što radim i ne zanima me kvantitet nego kvalitet. Arenu danas može svako da napuni, marketing je čudo. Ali ja ne želim takvu vrstu koncerta, želim da Arena bude rasprodata i da ljudi koji dođu budu tu isključivo zato što su to želeli - rekla je Ana za Puls.

Izvor: Pulsonline

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.