Aco Pejović otkrio ŠTA se dešava u Prijinom BRAKU! Trudna je, a mora da... UF, NAJTEŽE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2018, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Pejović otkrio ŠTA se dešava u Prijinom BRAKU! Trudna je, a mora da... UF, NAJTEŽE!

Neće joj biti lako...

Aco Pejović ovih dana vredno radi kako bi sve bilo spremno za predstojeći koncert, na kojem će zapevati i njegova kuma Aleksandra Prijović. Iako se zbog blagoslovenog stanja povukla iz medija i prestala da nastupa, ona će napraviti presedan kada je kum u pitanju.

BEZ VIŠKA KILOGRAMA, BEZ SILIKONA! Ovaj snimak Ane Nikolić će vas potpuno ZAPREPASTITI! (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

"Tada sam je video..." Radošu Bajiću javljeno za smrt njegove glumice: Prisetio se jedne scene

Pevač otkriva da se njegova kuma nije promenila u trudnoći, osim što bi morala da smanji jelo, što je za svaku trudnicu najteže:

- Nije se promenila u trudnoći, brak im nikada nije bio jači. Ona je potpuno sigurna tu gde jeste. Sada ulazi u onu fazu drugog stanja kada malo više voli da pojede - kroz osmeh otkriva Pejović i dodaje:

JA SAM ZALJUBLJENA ŽENA: Od Bekvalčeve smo ovo čuli i ranije, ali evo zašto je OVAJ put drugačije!

- Nervoza i povraćanja su prošli, sve je super, ali joj često kažem: kumo, je l može samo neka rupica na kašici malo da se napravi.

Pejović je posebno ponosan na to što će se beba zvati Aleksandar.

- Kumče se rita sve vreme, a dobra je fora što se zove kao ja. Mi ga već zovemo i pričamo mu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA.... Uskoro sledi kazna? Cobe i Marijana ŠAPUTALI na jastuku! Šta će reći ŽENA? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2018

Svi ih komentarišu...Druženje Marijane Zonjić i Slobodana Batjarevića Cobeta mnogi ukućani komentarišu jer sumnjaju da se među njima nešto više dešava. Oni su više puta ozbiljno porazgovarali o tome, Marijana ne želi da ga izgubi kao prijatelja, a on želi da zaštititi svoju porodicu koja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.