ANA NIKOLIĆ U ATELJEU 212! Pevačica svojim velikim hitom inspirisala pozorišnu predstavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA NIKOLIĆ U ATELJEU 212! Pevačica svojim velikim hitom inspirisala pozorišnu predstavu!

Sve je moguće...

Da pevačice sa domaće estradne scene i te kako znaju da naprave odličan marketing, dokaz su upravo mnogobrojni reditelji koji su odnedavno počeli da ih zovu u svoje predstave, a sada koriste i njihove pesme za dijaloge koje glumci vode u njihovim komadima.

Tako je "Atelje 212" napravilo pun pogodak predstavom "Režim ljubavi", u kojoj jednu od glavnih uloga tumači glumac Miloš Timotijević. Ovaj komad namenjen je starijima od 16 godina, budući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sadrži i seksualne scene, a celu predstavu prate stihovi popularnog hita "Džukelo", koju izvodi Ana Nikolić. Naime, atraktivni Timotijević tumači lik Miše, koga u predstavi ljubavnice i ljubavnik oslovljavaju sa "džukelo".

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Nov 5, 2017 at 2:54pm PST

Glumac kaže da, iako predstava nije uobičajena jer sadrži eksplicitne teme i sadržaj koji nije uobičajen, znao je da treba da prihvati ulogu. On ističe da su reakcije publike odlične, ali i da je reditelj Bojan Đorđev uradio ozbiljnu stvar kada je iskoristio stihove popularne pevačice.

- Predstava jeste malo avangardna u odnosu na ostale i mnogi bi rekli da nije pozorišna, ali baš naprotiv. Mislim da apsolutno jeste. Što se tiče same predstave, navikao sam na takvu Bojanovu estetiku - kaže Miloš, koji se dotakao i hita Ane Nikolić.

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Jan 16, 2018 at 8:23am PST

- To su samo detalji od kojih se kreće. Nema nikakve konkretne priče o Ani Nikolić, to je samo početna faza. Bojan radi ozbiljne stvari i znao sam da treba da prihvatim tu ulogu - kaže Timotijević i dodaje:

- Reakcije su odlične! Veoma mi je zanimljivo jer nisam očekivao da će publika tako dobro prihvatiti predstavu. Bili su moji prijatelji, koji su oduševljeni, ali je najvažnije kako ostatak publike to doživljava - ističe glumac.

Ana Nikolić se oduševila kada je saznala da se njen veliki hit našao u predstavi:

- Nisam gledala predstavu. Zaista nisam znala da se citiraju delovi moje pesme, ali sada kada to znam, jedva čekam da vidim o čemu se radi - rekla je kratko Ana.

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Mar 23, 2018 at 5:16pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.