ANA NIKOLIĆ POVODOM AFERE DIREKTORE - žestoko potkačila Cobija: Spasena sam od antihita

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 21:10

ANA NIKOLIĆ POVODOM AFERE "DIREKTORE" - žestoko potkačila Cobija: "Spasena sam od antihita"

Svi joj maznu pesmu?

Ana Nikolić pošteno je potkačila Slobodana Veljkovića Cobija! Pevačica je izrevoltirana jer tvrdi da je reperu pesmu "Direktore", koju je nedavno objavila njena koleginica Katarina Ostojić Kaja, platila u celosti.

Nikolićeva kaže da ne zna kako je ta numera na kraju završila kod njene koleginice Kaje.

Kako su mediji ranije pisali, u igri za ovu pesmu bila i Nataša Bekvalac, koja je otpevala demo još 2019. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine, ali je nije snimila. Potom se za tu numeru zainteresovala Nikolićeva i dala novac autoru, ali ju je na kraju snimila Kaja.

Ana je ispričala da ni njoj nije jasno kako je pesma koju je kupila završila kod Ostojićeve.

 - Jedna je istina. Nikoga nikada nisam prozvala osim ako me ne diraju. Cobija sam pustila godinu dana jer je imao porodičnu tragediju, i to sam razumela. Imala sam razumevanja jer je bio veoma vezan za roditelje. Nekoliko puta sam ga zvala, ali se nije javljao - rekla je Ana za Kurir i dodala:

- Pesmu "Direktore" sam kupila. Nije data samo kapara, već je plaćena u celosti. Peja (jedan od saradnika, prim. aut.) me je odveo da čujem tu numeru. Pozvala sam brata Marka, koji je kupio pesmu za mene. Hteli smo da je snimimo, međutim na kraju smo odustali. Ali, to ne znači da neko drugi može da uzme pesmu. Ne ide to tako. Ali, hvala Kaji što me je spasila od antihita "Direktore" - rekla je Ana.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.