Izvor: Blic, 04.Jul.2023, 18:42

ANA NIKOLIĆ OTKRILA U KAKVOM JE ZAISTA STANJU Pevačica se posle skandala vratila u Beograd, sakrila lice, a evo šta kaže

Pevačica Ana Nikolić prethodnih dana našla se u centru skandala kada ju je bivši rijaliti učesnik i pevač Dario Šogorović optužio za uznemiravanje, ali i pošto je isplivao njen video na kojem se vidi da ima kratere po licu.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASTA HOĆE DA ODUZME STARATELJSTVO ANI Novi detalji porodične drame nakon skandala: "Sve je zbog njenog lošeg načina života"

Izvor: Blic, 04.Jul.2023

Ana Nikolić prethodnih dana u centru je skandala nakon što ju je pevač Darie Šorgović optužio za uznemiravanje, kao i zbog kratera na njenom licu, ali i zbog prekida saradnje sa Sašom Mirkovićem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.