ANA NIKOLIĆ IZDOMINIRALA IZGLEDOM: Opet je ona STARA, a sad je BIVŠEM MUŽU poručila samo JEDNO - Boleće

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA NIKOLIĆ IZDOMINIRALA IZGLEDOM: Opet je ona STARA, a sad je BIVŠEM MUŽU poručila samo JEDNO - Boleće

Grmi!

Pevačica Ana Nikolić najavila je pre nekoliko meseci svoj povratak na estradu i to u emisiji "Premijera - Vikend specijal" kada je otkrila i da radi na novom albumu koji će nositi naziv "Klinika".

Pored rada na albumu, Ana se pozabavila i svojim fizičkim izgledom, te je dovela liniju do savršenstva. Ona je sada sa svojim fanovima rešila da podeli naziv jedne od pesama koja će se zvati "Ti si kriv", a mnogi su pomislili da je posvetila Rasti, njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivšem mužu.

Pored toga, Ana je pokazala i koliko dobro sada izgleda, i to u kratkoj crnoj haljini, sa crvenim čizmama preko kolena i kaputom u istoj boji, što je ostavilo sve bez daha.

„Ti si kriv . .“ 💄#newsong . #newalbum #soon #klinika #ananikolic

A post shared by 𝐀𝐍𝐀 𝐍𝐈𝐊𝐎𝐋𝐈𝐂 (@ananikolicofficial) on Nov 12, 2019 at 3:35am PST

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.