ANA NIKOLIĆ DRASTIČNO SMRŠALA! Nećete je PREPOZNATI! Podelila FOTKU, pa oduševila fanove! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA NIKOLIĆ DRASTIČNO SMRŠALA! Nećete je PREPOZNATI! Podelila FOTKU, pa oduševila fanove! (FOTO)

Potpuna transformacija!

Poznato je da Ana Nikolić već duže vreme muči muku sa viškom kilograma. Naime, ona se ugojila kada je ostala trudna u vezi sa Stefanom Đurićem Rastom.

Nakon porođaja kilogrami nisu spadali duže vreme, pa su je fanovi osuđivali na društvenim mrežama. Pogledajte kako je izgledala neposredno nakon porođaja.

Međutim, sada je podelila fotografiju na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozira u crnoj uskoj haljini. Rešila je da pokaže rezultate svoje borbe sa kilogramima.

Ovo je fotka za “KEJTERE”,iz raznih novina!💋💋💋Vidimo se na sudu...I MARAKANI !I da,hvala mojoj Miri-Mirjan -laserski centar west-65,ona je MOJA CAROBNICA!🙆‍♂️ Kao i mojoj mami @fitstudioaaa. Dress by @hamelbymelinaharris

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Jun 25, 2019 at 11:12pm PDT

Ovom fotografijom je ostavila fanove bez teksta. Pohvalni komentari su se samo nizali jedan za drugim. Ostaje da vidimo da li će Ana nastaviti s procesom mršavljenja ili će se vratiti na staro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.