ANA ĆURČIĆ BLOKIRALA ALEKSANDRU NIKOLIĆ! Sama je kriva što je nazivaju LJUBAVNICOM Upoređuju je sa Anđelom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 09:33

ANA ĆURČIĆ BLOKIRALA ALEKSANDRU NIKOLIĆ! Sama je kriva što je nazivaju LJUBAVNICOM "Upoređuju je sa Anđelom"

Nije je štedela!

Aleksandra Nikolić je tokom emisije "Narod pita" iznela svoje mišljenje o pomirenju Ane Ćurčić i Ace Bulića, pa otkrila da je očekivala to, kao i da ju je Ćurčićeva blokirala.

Ona je rekla da je njihovo pomirenje nije začudilo.

- Kako reaguješ na ozvaničenje veze Ane i Ace?! Rekla je prvo da ju je Acina partnerka prvo zagrlila, a onda posle da nije rekla ništa - pitala je gledateljka.

- Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentarišu taj njen zagrljaj, kada ju je zagrlila i pitala: "Kako si ti to sve izdržala?". U meni je nekoliko navrata palo napamet: "Čekaj, kako prijatelji, šalje ti medvede na kojima piše volim te" i tako dalje. Sada, Ana daje za pravo mnogima da to komentarišu na ovaj ili onaj način, a upoređuju je sa Anđelom, nazivaju je i ljubavnicom i svakakvim imenima. Bolje da je rekla i priznala, nego da je krila. Mene nije iznenadilo ovo pomirenje, ja sam neko ko je pomišljao na to i unutra. Ana je neko ko je bio sa Acom pre ne znam koliko godina, pričala je o tome i postojale su tu neke simpatije - rekla je Aleks.

- Aca je rekao da su njih dvoje išli na večere i da su se družili, dok je ona rekla da se nikada nisu videli dok je bila sa Zvezdanom u vezi - rekla je Ivana.

- Da, to znam...Ana me je blokirala iz ne znam kog razloga. Sedela sam kod Filipa i kliknula sam, vidim da me je blokirala. Ja sam bila skroz okej sa njom, pohvalila sam je zbog iskrenosti kada je demantovala kumu - rekla je Nikolićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.