Zaplena heroina na Batrovcima

Izvor: RTS, 27.Nov.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena heroina na Batrovcima

Policija je na Batrovcima, na izlazu iz Srbije, zaplenila 3,6 kilograma heroina i uhapsila dve osobe iz Novog Pazara.
Uhapšeni su S. C. (1974) i E. C. (1981) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Heroin je otkriven u automobilu "pasat" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << aleksinačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao S. C. dok je na mestu suvozača bio E. C. U specijalno izrađenom bunkeru pronađeno je sedam paketa sa 3.612 grama heroina, saopštio je MUP.
Takođe, policija je kod E. C. pronašla manju količinu kokaina i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.
Osumnjičenima je po nalogu višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Na Batrovcu zaplenjeno 3,6 kg heroina i uhapšena dvojica

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2018

Granična policija na Batrovcima, na izlasku iz Srbije, zaplenila je 3,6 kilograma heroina i uhapsila S.C. (44) i E.C. (37) iz Novog Pazara...Heroin je otkriven u automobilu "pasat" aleksinačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.C. dok je na mestu suvozača bio E.C. U specijalno izrađenom bunkeru...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.