Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane u Novom Sadu

Izvor: RTS, 28.Nov.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane u Novom Sadu

Novosadska policija otkrila je laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, zaplenila 6,3 kilograma narkotika i uhpasila dve osobe, saopštio je MUP.
Uhapšeni su D. M. (39) sa područja Novog Sada i M. P. (41), državljanin Hrvatske, zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u stanu koji oni koriste pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << laboratoriju za proizvodnju marihuane sa pratećom opremom, stabljike indijske konoplje u saksijama, više od pet kilograma suve biljke, seme kanabisa, amfetamin i tablete ekstazija.
Pronađeno je i nekoliko litara alkohola u koji je stavljen kanabis, dve digitalne vage i pakerica.
Osumnjičenima je, po odobrenju javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu u Novom Sadu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni Srbin i Hrvat, držali kućnu laboratoriju FOTO

Izvor: B92, 28.Nov.2018

Novi Sad -- Novosadska policija otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, zaplenila 6,3 kg narkotika i uhpasila dve osobe...Uhapšeni su D. M. (39) sa područja Novog Sada i M. P. (41) državljanin Hrvatske, zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.