Uskoro novi izgled alksinačke Opšte bolnice

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Dec.2023, 15:50

Uskoro novi izgled alksinačke Opšte bolnice

Na osnovu izrađenih projekata od strane preduzeća za projektovanje i inženjering "PRO - ING" iz Novog Sada, protekle nedelje je izdata građevinska dozvola za izgradnju hirurško - ginekološkog bloka i pratećih objekata sa spoljnim uređenjem, kao i rekonstrukciju postojećeg objekta Opšte bolnice u Aleksincu, saopštili su iz lokalne samouprave.

Projekte za izdavanje građevinske dozvole finansirala je >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Opština, dok će za izgradnju i rekonstrukciju sredstva opredeliti Ministarstvo za javna ulaganja.

Za planirane radove na postojećem i novim objektima predviđena je fazna izgradnja.

"Po izdatoj građevinskij dozvoli, uskoro se može očekivati i odobrenje sredstava za početak izgradnje od strane Ministarstva za javna ulaganja", dodaju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.