Uhapšen zbog podstrekivanja napada na zubara

Izvor: Mondo, 13.Jun.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog podstrekivanja napada na zubara

Niška policija uhapsila je M. K. (1973) iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je naveo M. M. (1994) da zapali automobil aleksinačkog stomatologa i novinara Dušana Ostojića.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Kako je saopštio niški MUP, sumnja se da je on, na osnovu novčanog duga, naveo M. M. (1994) da zapali Ostojićev automobil.

M. M. je 30. maja ove godine razbio staklo na automobilu oštećenog, marke "ševrolet kalos", sipao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << benzin u unutrašnjost vozila i zapalio ga, nakon čega se udaljio sa lica mesta.

Policija je uhapsila M. M. svega dva dana kasnije zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, i on se trenutno nalazi u pritvoru.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, osumnjičenom M. K, koji je danas uhapšen, određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, dodaje se u saopštenju.

Aleksinac: Zapaljen automobil poznatog stomatologaHapšenje zbog paljenja zubarevog ševroleta
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Aleksinčanin zbog sumnje da je podstrekivao na paljenje automobila novinara iz tog mesta

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2019

Niška policija uhapsila je 46-godišnjeg M.K. iz Aleksinca zbog sumnje da je na osnovu novčanog duga, naveo 25-godišnjeg M.M. da zapali automobil aleksinačkog stomatologa i novinara Dušana Ostojića, saopštio je danas MUP...M.K. je osumnjičen za podstrekavanje na izvršenje krivičnog dela, izazivanje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.