Uhapšen Aleksinčanin zbog sumnje da je podstrekivao na paljenje automobila novinara iz tog mesta

Izvor: Beta, 13.Jun.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Aleksinčanin zbog sumnje da je podstrekivao na paljenje automobila novinara iz tog mesta

Niška policija uhapsila je 46-godišnjeg M.K. iz Aleksinca zbog sumnje da je na osnovu novčanog duga, naveo 25-godišnjeg M.M. da zapali automobil aleksinačkog stomatologa i novinara Dušana Ostojića, saopštio je danas MUP.M.K. je osumnjičen za podstrekavanje na izvršenje krivičnog dela, izazivanje opšte opasnosti i odredjeno mu je zadržavanje do 48 časova posle čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.Policija je ranije uhapsila M.M. zbog sumnje da je 30. maja razbio staklo na automobilu "ševrolet kalos" u vlasništvu Dušana Ostojića, sipao benzin u unutrašnjost vozila i zapalio ga, nakon čega se udaljio sa lica mesta.Novinar Dušan Ostojić je ranije rekao agenciji Beta da sumnja da mu je automobil zapaljen zbog uredjivanja lokalnih portala i tekstova u kojima se usprotivio seči drvoreda u Aleksincu.Na aleksinačkom šetalištu nedavno je posečen drvored sa 45 stabala lipe, a Ostojić je bio jedan od malobrojnih stanovnika tog mesta koji je izašao na šetalište i pokušao da spreči seču.Osim toga, na lokalnim portalima objavio je više tekstova protiv seče stabala i trošenja više od 170 miliona dinara za rekonstrukciju šetališta u Aleksincu.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen nalogodavac paljenja auta aktiviste iz Aleksinca

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2019

Policajci su uhapsili 46-godišnjaka iz Aleksinca zbog sumnje da je naveo M. M. da krajem maja upali automobil aleksinačkog aktiviste, stomatologa i novinara Dušana Ostojića...Lisice su stavljene na ruke M. K. zbog sumnje da je izvršio krivično delo podstrekavanje na izvršenje krivičnog dela izazivanje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.