UŽAS  KOD ALEKSINCA! Vaspitač osumnjičen da je ZLOSTAVLJAO devojčicu (5), dodirivao je i ljubio?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 12:12

UŽAS KOD ALEKSINCA! Vaspitač osumnjičen da je ZLOSTAVLJAO devojčicu (5), dodirivao je i ljubio?

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je ispričala roditeljima šta se dogodilo.

Okružno javno tužilaštvo u Aleksincu odredilo je zadržavanje muškarcu V.P. (64) iz Grejača kod Aleksinca, zbog sumnje da je kao vaspitač u Dečjem kulturnom centru u Nišu tokom ove godine u više navrata vršio nedozvoljene polne radnje prema devojčici (5).

Kako se nezvanično saznaje, V.P. je osumnjičen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je devojčici zavlačio ruku u gaćice i dodirivao joj polni organ, stavljao njenu ruku na njegove pantalone u predelu polnog organa, i ljubio.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je ispričala roditeljima šta se dogodilo, a potom je sve ponovila i pred timom psihologa i pedagoga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš, određeno zadržavanje osumnjičenenom za zlostavljanje petogodišnje devojčice

Izvor: RTS, 02.Dec.2021

Tužilaštvo u Nišu odredilo je zadržavanje do 48 sati osumnjičenom za nedozvoljene polne radnje nad petogodišnjom devojčicom. . Osnovno javno tužilaštvo u Nišu saopštilo je da je odredilo zadržavanje do 48 sati za V. P. sa teritorije opštine Aleksinac..Sumnja...

Nastavak na RTS...

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA PEDOFILA Pokrenuta istraga protiv vaspitača iz Dečjeg kulturnog centra osumnjičenog da je seksualno zlostavljao devojčicu (5)

Izvor: Blic, 03.Dec.2021, 11:33

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, nakon saslušanja, predložilo je pritvor i donelo je naredbu o pokretanju istrage protiv V. P. (64) iz Grejača kod Aleksinca, zbog sumnje da je kao vaspitač u Dečjem kulturnom centru u Nišu tokom ove godine u više navrata vršio nedozvoljene polne radnje prema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.