U dve saobraćajne nezgode kod Niša povređeno dvoje ljudi

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jun.2023, 21:08

U dve saobraćajne nezgode kod Niša povređeno dvoje ljudi

Kod Trupalske petlje u blizini Niša došlo je do saobraćajne nezgode u sudaru kamiona i automobila čiji vozač je povređen, dok se druga nezgoda dogodila na auto-putu kod Aleksinačkog Bujmira kada je vozač motora, turski državljanin, sleteo sa puta.

Kako saopštavaju iz policije nezgoda kod Trupala dogodila se u 17:35 kada su se sudarili kamion makedonskih registarskih tablica i automobil niškig registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tablica.

U ovoj nezgodi vozač putničkog vozila je zadobio povrede i zbrinut je niškom Kliničkom centru - kažu iz policije.

Druga nezgoda na auto-putu ka Nišu dogodila se 20 minuta kasnije i povređeni motociklista je takođe zbrinut u niškom Kliničkom centru.

Policija radi na utvrđivanju okolnosti obe nezgode i o svemu je obavešteno nadležno Tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.