U derbiju juga Srbije Pirot na kraju savladao Napredak

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Jan.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U derbiju juga Srbije Pirot na kraju savladao Napredak

U meču ekipa koje tradicionalno jure vrh tabele u drugoj muškoj ligi Srbije viđena je borba do kraja meča.

Slavio je domaćin: Pirot KK - Napredak Aleksinac 83:81


Kako je pisao portal Pirotske vesti, domaći košarkaši nisu imali adekvatne uslove za treniranje zbog održavanja sajma peglane kobasice u hali Kej. Dodatni problem je bila povreda Matovića, ali je on ipak nastupio na meču.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />U neizvesnom meču, na kraju su slavili domaćini rezultatom 83:81, po četvrtinama 16:20, 26:19, 22:20 i 19:22.

Pirot je trenutno na četvrtoj poziciji, a u sledećem kolu gostuje u Smederevu (2. feb). Aleksinčani su na 6. poziciji, dele isti broj bodova sa Proleter Naftagasom iz Zrenjanina, ekipu koju će i ugostiti 3. februara. Isti broj bodova dele i ekipe Zdravlje (Leskovac), Plana i Klik (Arilje).

TimeOut

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.