U aleksinačkoj biblioteci časovi programiranja i robotike za osnovce

Izvor: JužneVesti.com, 08.Dec.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U aleksinačkoj biblioteci časovi programiranja i robotike za osnovce

Zato što smatraju da je Aleksinac "uspavana" opština kada je reč o programiranju, dvojica niških profesora će tokom decembra držati časove učenicima viših razreda osnovnih škola iz ove oblasti. Kako je interesovanje veliko, kako sami kažu, rešili su da i tokom naredne godine drže ovakva predavanja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U aleksinačkoj biblioteci časovi programiranja i robotike za osnovce

Izvor: Aleksinac.net, 08.Dec.2019

Zato što smatraju da je Aleksinac "uspavana" opština kada je reč o programiranju, dvojica niških profesora će tokom decembra držati časove učenicima viših razreda osnovnih škola iz ove oblasti. Kako je interesovanje veliko, kako sami kažu, rešili su da i tokom naredne godine drže ovakva...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.