Izvor: PRObjave.com, 19.Jun.2012, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri nove MaxBet sportske kladionice po meri igrača

MaxBet promo tim obišao je jug Srbije, a za tri dana koliko je trajala turneja, okupio se veliki broj gostiju u novotvorenim sportskim kladionicama. Kompanija MaxBet, čiji je osnivač Saša Marčeta, proširila je broj sportskih kladionica u Srbiji za tri nove, u Aleksincu, Vranju i Ćićevcu.
Pored otvaranja novih lokala, Niš je 13. i 14. juna bio "MaxBet grad" jer su naše hostese šetale gradom noseći mnogobrojna iznenađenja i poklone za prolaznike. Igrači u Aleksincu, Ćićevcu i Vranju sada mogu da odu do MaxBet lokala, popune tiket i popiju svoju kafu, jer kao što uvek naglašavamo, MaxBet sportske kladionice kreirane su po meri igrača.
U poslednjih nekoliko godina, MaxBet sportske kladionice unapređene su u skladu sa svetskim trendovima i modernizovale su svoju ponudu. Ali poznato je da igrači dolaze u kladionice zbog društva i dobre atmosfere, kako bi kvalitetno proveli vreme sa prijateljima. Stoga je neophodno održati stari duh, gde se u prvi plan uvek stavljalo uživanje i društvo, što je i u MaxBet sportskim kladionicama prioritet.
Evropsko prvenstvo još nije završeno, uputite se ka najbližoj MaxBet sportskoj kladionici i popunite svoj tiket jer Život je igra!
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.