Štab upozorava da je najveći broj zaraženih kovidom u Aleksincu do sada, ali nema novih mera

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2021, 16:32

Štab upozorava da je najveći broj zaraženih kovidom u Aleksincu do sada, ali nema novih mera

U prethodnih nedelju dana 974 osobe su testirane na koronavirus, a čak 308 je bilo pozitivno, što je najveći broj zaraženih u Aleksincu do sada, upozoravaju iz Štaba za vanredne situacije. Međutim, nisu doneli neke nove rigorozne mere, već pozvali starije građane da se prijave za vakcinaciju protiv kovida.

Na osnovu izveštaja o trenutnoj epidemiološkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << situaciji koji su podneli direktor Opšte bolnice Goran Vidić i Doma zdravlja Rodoljub Živadinović - trećina testiranih Aleksinčana od 1. do 8. marta ima kovid.

To je najveći broj zaraženih u nedeljama za nama - navode iz Štaba.

Međutim, na osnovu saopštenja Štaba zaključak je da nema novih mera u ovoj opštini i pored velikog broja zaraženih.

Jedino što navode je da je komandant Štaba i predsednik Opštine Aleksinac Dalibor Radičević pozvao starije da se prijave za vakcinaciju.

Podsetimo, prošle nedelje je četvrtina testiranih imala pozitivan rezultat na koronavirus u Aleksincu, a među njima i 12 učenika aleksinačke Gimnazije, koja je zato prešla na onlajn nastavu pre drugih srednjih škola u Srbiji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.