Prezentacija studije o parkiranju u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 21.Jan.2014, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezentacija studije o parkiranju u Aleksincu

Problem parkiranja u Aleksincu će konačno početi da se rešava na pravi način.

U petak 24. januara, u 11 časova, u zgradi opštinske uprave, održaće se javna prezentacija studije stacionarnog saobraćaja.


Studije je izradio Saobraćajni fakultet iz Beograda, a prezentaciju će održati stručnjaci koji su direktno učestvovali u njenoj izradi. Naručilac studije je JP Direkcija za izgradnju opštine Aleksinac.

U opštisnkoj upravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << su više puta održavani sastanci raznih komisija, u kojima su učestvovali takozvani stručnjaci za ovu oblast. Međutim, iako je javnost ukazivala na to, nikada nije rešavan problem protoka saobraćaja i parkiranja u našem gradu.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.