Premijerka Brnabić danas u poseti Aleksincu, Merošini i Gadžinom Hanu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jun.2020, 09:58

Premijerka Brnabić danas u poseti Aleksincu, Merošini i Gadžinom Hanu

Nakon što je prošlog vikenda bila u privatno-stranačkoj poseti pirotskom kraju, premijerka Srbije Ana Brnabić danas će biti u Aleksincu, obići kratko Oblačinsko jezero i selo Donji Dušnik u opštini Gadžin Han.

Poseta premijerke najavljena je na zvaničnom sajtu Vlade Srbije, a plan je da prvo poseti aleksinačku fabriku "Magna", a potom oko podneva, zajedno sa predsednikom Opštine Nenadom Stankovićem, prošeta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rekontruisanim korzoom u Aleksincu.

Brnabić će obići i Merošinu, tačnije Oblačinsko jezero i rekonstrukciju sportsko-turističkog kompleksa.

Obilazak Nišavskog okruga premijerka će završiti u Donjem Dušniku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerka Brnabić danas u poseti Aleksincu, Merošini i Gadžinom Hanu

Izvor: Aleksinac.net, 03.Jun.2020

Nakon što je prošlog vikenda bila u privatno-stranačkoj poseti pirotskom kraju, premijerka Srbije Ana Brnabić danas će biti u Aleksincu, obići kratko Oblačinsko jezero i selo Donji Dušnik u opštini Gadžin Han...Poseta premijerke najavljena je na zvaničnom sajtu Vlade Srbije, a plan je da prvo...

Nastavak na Aleksinac.net...

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ U DONJEM DUŠNIKU: Traži se investitor za napuštenu fabričku halu

Izvor: Kurir, 03.Jun.2020

Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je danas napuštenu fabričku halu u selu Donji Dušnik, u opštini Gadžin Han, i rekla da se za taj prostor traži investitor.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.