Premijera dokumentarnog filma o Tomi Zdravkoviću u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 28.Sep.2021, 14:25

Premijera dokumentarnog filma o Tomi Zdravkoviću u Aleksincu

Dokumentarni film "To je Toma" koji se trenutno snima premijerno će biti prikazan u Aleksincu, mestu gde je rođen Toma Zdravković, 20. novembra na dan rođenja velikog muzičkog umetnika.

Nakon što su prvi kadrovi i svedočanstva zabeleženi u Crnoj Gori, snimanje filma „To je Toma, pesnik i nesretnik“ nastavljeno je u Leskovcu. U ovom specifičnom dokumentarcu, koji će oživeti emociju koju su osećali kako publika, tako i njegovi prijatelji, govore i poznate >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << srpske glumice Tanja Bošković i Danica Maksimović. Film o legendarnom pevaču potpisuje producent Oliver Paunović.

Radi se o dokumentarnom filmu, sa mnogo do sada nepoznatih detalja iz zivota Tome Zdravkovića, o kojima će govoriti njegovi prijatelji. Biće tu i igranih elemenata, a emociju koju su osećali kako njegova publika, tako i oni koji su bili u njegovoj blizini oživeće glumac Narodnog pozorišta Aleksandar Mihailović.

Dokumentarni film će obilovati i mnogim ekskluzivnim fotografijama i snimcima nastalim tokom Tomine decenijske plodonosne karijere. Premijerno će biti prikazan u Aleksincu, mestu gde je rođen Toma Zdravković, 20. novembra na dan rođenja velikog muzičkog umetnika.

Izvor

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Zbog velikog interesovanja film Toma u DODATNIM TERMINIMA

Izvor: OkRadio.rs, 29.Sep.2021, 14:15

Zbog velikog interesovanja, film "Toma" biće prikazan u još tri termina, saopšteno je iz bioskopske sekcije Pozorišta "Bora Stanković" u Vranju. Dodatni termini prikazivanja filma "Toma" će biti u subotu, 2. oktobra u 17 časova i u nedelju, 3. oktobra, u 18 i 21 čas.   Reč je o biografskom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.