Policija u potrazi za kradljivcem telefona pronašla heroin

Izvor: Aleksinac.net, 04.Apr.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u potrazi za kradljivcem telefona pronašla heroin

Policija je, tražeći Nebojšu S. (34) iz Aleksinca, zbog sumnje da je ukrao mobilni telefon, pronašla 20 g heroina u dvorištu njegovog druga Dragana S. (37). Obojica su uhapšeni.

Nesvakidašnja potera završila se tako što su lisice na ruke stavljene Nebojši S. (34) iz Aleksinca zbog sumnje da je počinio tešku krađu, kao i njegovom poznaniku Draganu S. (37) koji se sumnjiči za posedovanje droge, prenosi blic.

Sve je počelo 3. aprila prepodne kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Nebojša S. došao u Centar za socijalni rad u Aleksincu da traži socijalnu pomoć, ali je iz kancelarije direktorke Centra za socijalni rad u Aleksincu Jasmine N., ukrao mobilni telefon HTC, iskoristivši trenutak kada je otišla do toaleta.

-On je pobegao i bacio telefon u dvorište poznanika Dragana S., iza poljskog VC-a. Kada je uhvaćen, priznao je šta je uradio pa je policija došla da potraži telefon. Dragan S. se složio da pretraže dvorište, ali je tokom pretrage u stubu kapije pronađen zamotuljak sa prahom, nalik na heroin, kaže naš sagovornik.

Nebojša S. se tereti za krivično delo teška krađa, a Dragan S. za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Obojica osumnjičenih, za koje u policiji tvrde da su već ranije evidentirani kao vršioci krivičnih dela, po isteku mere zadržavanja će biti sprovedeni u nadležno tužilašvo.

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.