Obaveštenje o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu budžeta za 2023. godinu

Izvor: Aleksinac.net, 25.Nov.2022, 10:59

Obaveštenje o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu budžeta za 2023. godinu

Obaveštavamo Vas da Opštinsko veće opštine Aleksinac sprovodi javnu raspravu o Nacrtu Odluke o budžetu opštine Aleksinac za 2023. godinu u periodu od 24. novembra 2022. godine do 01. decembra 2022. godine.

Učesnici u javnoj raspravi mogu svoje predloge, sugestije, primedbe, inicijative i komentare dostaviti na email [email protected], na Obrascu za prikupljanje predloga i sugestija koji se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << na sajtu opštine www.aleksinac.org, najkasnije do srede, 30. novembra 2022. godine do 15.00 časova.

Otvoreni sastanak u okviru javne rasprave, sa predstavnicima Javnih preduzeća, ustanovama, udruženjima, zainteresovanim građanima i predstavnicima javnog informisanja održaće se u sali Skupštine opštine Aleksinac, ul. Knjaza Miloša 169, u Aleksincu, u četvrtak 01. decembra 2022. godine, sa početkom u 10.00 časova.

Javnu raspravu organizuje Odeljenje za finansije Opštinske uprave opštine Aleksinac koje priprema Nacrt Odluke o budžetu opštine Aleksinac za 2023. godinu.

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.