Izvor: Blic, 06.Apr.2023, 12:58

ODBIJEN PREDLOG ZA UKIDANJE PRITVORA Kraj ročišta za ubistvo Đokića: Džonić optuživao policajce za pretnje, otkriveno GDE SU NAĐENE PARE

Suđenje Goranu Džoniću (59) iz aleksinačkog sela Moravac kojem se na teret stavlja da je 27. septembra 2021. godine usmrtio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju završeno je danas oko 12 časova. Na današnjem ročištu su saslušana dva policijska službenika koji su učestvovali u pretresima Džonićeve kuće i kuće u izgradnji njegovog sina. Na ročištu se nije se nisu pojavila dva policajca, zbog čega je izglasano da se svedoci u buduće neće saslušavati već će se njihovi iskazi čitati, osim jednog svedoka - majstora Gorana Arizanovića, od kojeg je Džonić, kako se sumnja, kupio cev sa navojem na koji se stavlja prigušivač.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.