(FOTO) POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA GORAN DŽONIĆ! Okrivljeni za ubistvo porodice Đokić doveden u sud! ONI danas svedoče protiv njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 15:19

(FOTO) POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA GORAN DŽONIĆ! Okrivljeni za ubistvo porodice Đokić doveden u sud! ONI danas svedoče protiv njega

Goran Džonić, okrivljeni za trostruko brutalno ubistvo čitave porodice Đokić iz Aleksinca - oca Gorana, majke Gordane i ćerke Lidije, inače rođak likvidiranih, doveden je danas u Viši sud u Nišu.

Pognute glave, u tamnoj trenerci i patkama, s hirurškom maskom na licu, Džonić je doveden u zgradu niškog suda gde će protiv njega danas svedočiti svedoci policajci koje će ispitati tužilaštvo i odbrana.

Podsetimo, Džonić je u sudnici u nekoliko navrata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šokirao javnost koja prati proces svojim neobičnim ponašanjem i "nesuvislim" pitanjima zbog kojih se razmišljalo je li posredi neka njegova taktika odbrane ili stvarna mogućnost da se ne seća pojedinih događaja iz prošlosti.

On je na samom početku procesa izjavio pred sudom da se ne smatra krivim , te potom menjao iskaze, pozivao se na gubitak pamćenja poput ispada sa braćom Jojke za koje je u jednom trenutku tvrdio da ih ne poznaje, a u drugom direktno optuživao za brutalnu likvidaciju rođaka Đokića.

Kad je reč o samoj noći u kojoj se dogodilo trostruko ubistvo kojim je zbrisana cela porodica Đokić, on je tvrdio da je bio na pecanju?! Na mnoga pitanja odgovarao je rečima: "E, to i ja ne znam."

Više javno tužilaštvo za Gorana Džonića zatražilo je kaznu doživotne robije, a vođenje postupka povereno je iskusnom sudiji Višeg suda u Nišu Mirku Draškoviću.

Sve vesti o ubistvu porodice Đokić pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.